Cautare

28644 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare in invatamant 2009" (5.12 secunde)
Pentru a avea succes, e bine sa va alegeti cariera nu numai în functie de abilitati, ci si de ce se cauta pe piata fortei de munca. În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
Pentru a avea succes, e bine sa va alegeti cariera nu numai în functie de abilitati, ci si de ce se cauta pe piata fortei de munca. În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
Actuala forma a proiectului de buget pe 2010 prevede scaderea numarului de posturi in sistemul bugetar cu circa 100.000.
Dupa ce a batut audienta cu invitati precum Magda Ciumac, Traian Basescu, Elena Udrea si Emil Boc, Dan Diaconescu o vrea si pe Eba in platou. El mai viseaza sa deschida 10 posturi TV.
Alte sute de oameni au ajuns la rand dupa cateva ore, in incercarea de a prinde un loc din cele 500 de posturi de la Ford. Ieri a fost prima zi de recrutare si s-au inscris deja in jur de 1.000 de persoane, dupa calculele noastre.
Pentru a ramane in imobilele administratiei locale, cei 433 de chiriasi din Craiova au obligatia de a-si reinnoi contractele.
Municipalitatea botosaneana si-a propus sa obtina venituri din vanzarea terenurilor aflate in proprietatea privata a municipiului, ocupate de constructii definitive, pentru care se plateste concesiune. ... In sedinta ordinara din luna mai, consilierii locali au stabilit care terenuri pot fi vandute si au aprobat procedura de solutionare a cererilor.
Romania ocupa locul 55 in rindul celor 60 de state si zone geografice nationale incluse in "Anuarul competitivitatii mondiale ", clasindu-se inaintea Mexicului, Poloniei, Argentinei, Indoneziei si Venezuelei, pozitia din acest an consemnind o scadere cu o treapta fata de editia din 2004.
Aproximativ 85% dintre locurile de vacanta disponibile prin ANTREC (Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural) pentru petrecerea de Revelion sunt deja ocupate, ne-a declarat ieri Marilena Stoian, presedintele ANTREC.
Ofertele agentiilor de turism din Slatina pentru o vacanta în luna septembrie vin cu preturi chiar si cu 35% mai mici decât în vârful de sezon. Pentru prima parte a lunii, majoritatea locurilor sunt deja ocupate.
Prezentare generala Balcic este un orasel situat pe tarmul Marii Negre, in Bulgaria, la circa 60 de km de Vama Veche. Intre anii 1913 - 1940 a apartinut Romaniei, in urma celui de al doilea razboi balcanic (iunie - august 1913).
Spargerile de saptamana trecuta la doua gradinite din Constanta trebuie sa dea de gandit nu doar directorilor acestor unitati de invatamant, dar si Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), precum si ministerului de resort.
Se aduna toti in strada si se intreaba retoric unde sunt banii pentru salarii si unde s-au dus tichetele lor de masa.
Tinand cont de faptul ca economia este, la ora actuala, afectata de criza si ca pe canalele aflate in administrarea Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanta se transporta marfuri, se asteapta ca in cursul anului 2009 traficul pe aceste artere navigabile sa scada la 24 milioane tone capacitate sau chiar la mai putin decat aceasta cantitate.
Danut Hutu a fost reconfirmat ieri in functia de director executiv al Directiei de Cultura, prin ordin al ministrului Kelemen Hunor. Astfel s-a revenit la situatia de dinainte de 24 mai 2009, cand Danut Hutu ocupa functia de director executiv, obtinuta in urma unui concurs.
Pe 20 iunie, Primaria Municipiului Mangalia va organiza un concurs pentru ocuparea mai multor functii publice de conducere si de executie, la ora actaula vacante in cadrul institutiei.
Senatorii si-au adoptat ieri proiectul bugetului pentru 2007, dar pentru a nu-i pune "intr-o lumina proasta" au insistat sa se clarifice in fata opiniei publice ca ei nu primesc tichete de masa, prime de concediu sau alte sporuri.
Plenul Camerei Deputatilor a aprobat ieri, prin adoptare tacita, o initiativa legislativa depusa la 23 februarie de trei deputati PPRM si unul PSD, chiar daca exista un raport de respingere al Comisiei pentru invatamant.
Guvernul a aprobat in ultima sa sedinta proiectul de lege privind statutul minoritatilor nationale in Romania, cerut insistent de UDMR. Legea va garanta dreptul minoritatilor nationale la invatamant, religie, cultura si exprimare in limba materna.
Deputatii PRM vor depune joi la Camera Deputatilor o motiune simpla pe tema crizei din invatamant, prin care vor cere demisia ministrului Educatiei, Mircea Miclea, si nu cu tema „Unde sunt banii pentru casele sinistratilor“, asa cum s-a anuntat saptamana trecuta.
google-analytics.com